Meteen naar de inhoud

“Een jaar vol leermomenten

Lindy

Blog

Wie had dat gedacht: ik, die vind dat ze niet kan schrijven, die een blog gaat beginnen. Een blog waar regelmatig tenenkrommende fouten in zullen staan (alvast sorry daarvoor!).

Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden en al tot hier aan het lezen bent. Laat ik mij eerst even voorstellen. Hoi! ik ben Lindy en sinds juni gestopt met mijn baan in loondienst en gestart met Potloodstreken.

Het starten van mijn eigen bedrijf was een verrassende keuze. Een keuze die niet over één nacht ijs ging. Ben je nieuwsgierig hoe ik van 12,5 jaar in loondienst bij de zelfde werkgever in de jeugdzorg gestart ben met mijn eigen bedrijf en hoe mij dat vergaat, blijf mij dan volgen. In mijn blogs wil ik jou meenemen naar de tijd vóór Potloodstreken en de tijd tijdens Potloodstreken. Ik hoop jou te inspireren door mijn eigen verhaal te vertellen. Wie weet zit jij nu in loondienst en heb jij een droom, maar durf jij daar niet voor te gaan, want die beren op de weg zijn zo groot! Of ben jij ook startende ondernemer en vraag jij je af hoe andere zaken aanpakken.

Ik sta op dé online creamarkt

November 2021

Jaaa! Potloodstreken staat voor het eerst op een markt. Niet zomaar een markt, maar dé online creamarkt. Soraya van HandmadeinHolland en Nicole van Handwerkmarkt hebben dit toffe evenement opgezet toen de fysieke markten niet door konden gaan. Deze kerst editie is al de zevende editie die zij organiseren. Deze keer verzorgt Anne van studio Annepen de knusse illustraties. Super tof dat Potloodstreken, naast nog 34 andere creatievelingen/ ondernemers, is uitgekozen om onze producten te stallen in onze kraam.

2021, een jaar vol leermomenten

December 2021

2022 is in zicht, hét moment om terug te blikken.

2021 is het jaar waarin, potloodstreken is bedacht en is ontstaan, ik een sprong in het diepe waagde en ik groeide als geen ander.

Ik kan mij het einde van vorig jaar nog goed herinneren. Een vriendin vroeg mij, ‘zou je dan kaartjes willen verkopen’. ‘Nee’, zei ik tegen haar.‘ Daar kan ik mijn brood niet mee verdienen’. Stiekem leek het mij wel wat. Tegelijkertijd leek het mij onmogelijk.