Roze, groene en gele verfspetters die jou vertellen dat je mee kan tekenen, vertellen en schrijven aan jullie geboortekaartje

Een geboortekaartje vol persoonlijkheid

Dat is waar ik graag samen met jullie naartoe werk, in een proces waarin jullie vertellen, mee tekenen, schilderen of schrijven. Je voegt letterlijk iets van jezelf toe aan het geboortekaartje. 

Je hoeft geen verstand te hebben van tekenen, schilderen, fotograferen, druktechnieken om zelf te helpen met het ontwerp. Ik geloof dat iedereen een creatie op papier krijgt dat we kunnen toevoegen aan het kaartje.

Je hebt keuze uit drie samenwerkingen die ervoor zorgen dat er voor iedereen een mogelijkheid is om persoonlijkheid toe te voegen. Druk op één van de samenwerkingen hier onder en ontdek wat bij jullie past.

Geboortekaartje waar de ouders te be zelf het patroon voor de achtergrond tekenen.

Jullie handschrift

Voor deze vorm heb ik alvast een serie ontwerpen klaarstaan waaruit jullie kunnen kiezen voor de basis. Combinaties en aanpassingen zijn uiteraard mogelijk en met jullie zelf getekende patroon of die van grote broef of zus wordt het echt jullie kaartje.

Om dat patroon te maken heb ik leuke oefeningen, voorbeelden en tips. Met slechts pen en papier als benodigdheden creëren jullie zo een persoonlijke toevoegingen voor het geboortekaartje. Verder kun je alles uit handen geven en regel ik dat dit patroon in jullie unieke handschrift wordt verwerkt in het eindontwerp.

Deze optie past ook goed als jullie een gedichtje of andere tekst met de hand willen schrijven of als je een mooie tekening van grote broer of zus hebt liggen.

Jullie creatie

In deze vorm werken we vanaf een leeg blad. Samen brainstormen we over het ontwerp van het kaartje en welk onderdeel hiervan jullie zullen tekenen of schilderen. Er staan creatieve oefeningen voor jullie klaar, mochten jullie wat tips&tricks kunnen gebruiken, maar helemaal vrij creëren mag natuurlijk ook.

Jullie creatie zal ik digitaliseren, eventueel aanvullen met illustraties naar wens en vervolgens verder verwerken tot het ontwerp dat we samen hebben bedacht. Jullie doen het leuke en creatieve stukje, ik regel de technische kant.

Dit alles betekent dat jullie eigen tekening of schilderij straks de hoofdrol speelt in de aankondiging van jullie kindje aan de wereld. Hoe bijzonder is dat?!

Landschap geboortekaartje Julia waarin ouders to be de achtergrond schilderen
Geboortekaartje op maat met een wiegje in de natuur

Jullie verhaal

In deze vorm geven jullie de input en creëer ik aan de hand van jullie verhaal een geboortekaartje dat vol zit met jullie persoonlijkheid. Vertel mij over jullie leven samen, jullie hobby’s, jullie stijl en smaak. Laat bijvoorbeeld zien wat de plannen zijn voor de babykamer, de eerste kleertjes en knuffel die jullie al hebben gekocht. Met de vragen die ik stel komen we tot een ontwerp waarin allerlei aspecten terugkomen van jullie gezin – verleden, heden en toekomst.

Na onze eerste brainstormsessie zijn er drie moment waarop je feedback geeft op de beelden die ik jullie toestuur tot alles helemaal naar wens is. Zo krijgen jullie een prachtig persoonlijk resultaat, zonder zelf aan de slag te hoeven.

Alles op een rij

Jullie
Handschrift

Jullie
Creatie

Jullie
Verhaal

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief drukkosten. De drukkosten zijn afhankelijk van jullie papierkeuze, type drukwerk, het aantal kaartjes en wel of geen enveloppen. Deze kosten zullen we bespreken in onze brainstormsessie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Dit is ook mogelijk

Persoonlijke postzegel

Hoe leuk is het als de ontvanger van jullie zelf ontworpen geboortekaartje, meteen al de sfeer kan proeven van het kaartje door de envelop die op de mat valt! Dan wil je de envelop toch open scheuren. Bestel de postzegel als extra optie bij jullie geboortekaartje.

Geboorteposter panter met naam van het kindje

Geboorteposter

Zie jij de poster al bij je kleintje boven het bedje hangen. Een blijvende herinnering aan jullie ontworpen geboortekaartje tijdens een bijzondere periode in jullie leven? Bestel deze poster als extra optie bij jullie geboortekaartje.

kleurrijke geboortesluitstickers op maat

Sluitzegel

Tegenwoordig kom je ze overal tegen, sluitzegels. Hoe fijn is het als jij de envelop niet hoeft dicht te likken, maar je jullie ontworpen sluitzegel er op plakt.