Meteen naar de inhoud
Roze, groene en gele verfspetters die jou vertellen dat je mee kan tekenen, vertellen en schrijven aan jullie geboortekaartje

Lindy hoe zit het nou met?

Via de veel gestelde vragen, hoop ik al jouw vragen te beantwoorden. 
Zit jouw vraag er niet tussen?
Stuur mij een bericht via info@potloodstreken.nl
instagram of via het contactformulier

Proces

Binnen de trajecten op maat zitten er standaard drie aanpassingsronden inbegrepen:

1. Na de schets
2. Na het ontwerp
3. Na de proefdruk

Extra aanpassingen zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Jullie mogen zelf de keuze maken. Als je er voor kiest om het logo subtiel op het kaartje te laten drukken, vind ik dat heel leuk. Kies je er voor om mijn logo niet te plaatsen, begrijp ik dat ook.

Zeker, je ontvangt eerst een digitale ‘proefdruk’, als deze naar wens is bestel ik de fysieke proefdruk. Zo kun je ervaren hoe de kleuren, teksten en de illustratie uitkomen. De kleuren zullen iets afwijken van de digitale versie.

Dat kan! Na de proefdruk kun je nog wat laatste kleine dingen aan laten passen. Daarna is het wachten totdat jullie kleintje wordt geboren!

Formaat

Alle formaten zijn in overleg. 

Heb je een vraag over een formaat mail me vrijblijvend op info@potloodstreken.nl en ik vertel of jullie wensen mogelijk zijn en wat daar de prijzen van zijn.

Ja leuk! Inprincipe is elke vorm mogelijk om te stansen, mits je geen hele dunne elementen maakt. Denk aan een ballon met een heel dun touwtje, dat touwtje is te kwetsbaar als deze heel dun is. Ik denk graag met jullie mee.

Heb je een vraag, stuur mij vrijblijvend een mail naar info@potloodstreken.nl

Bestellen en betalen

Wanneer jullie akkoord geven op de schets, zodat ik het ontwerp kan maken, ontvang ik graag een eerste aanbetaling van 15%.

Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en we staan op het punt om de proefdruk te bestellen, ontvangen jullie de volledige factuur – de 15% die reeds betaalt is.

Wanneer de kleine geboren is, hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van een openstaande factuur. 

De volledige factuur bestaat uit de ontwerpkosten + de druk- en materiaalkosten en de extra opties die je er bij kiest (poster, postzegel, sluitzegel, enveloppen)

Nee, sorry. Zodra jullie tevreden zijn met het ontwerp en de proefdruk, plaats ik de bestelling bij de drukker. Zo staat alles startklaar en is het wachten totdat jullie kleintje geboren is. Zo hoef je ook in je kraamtijd hier niet mee bezig te zijn.

Naast de ontwerpkosten, die je hier vindt komen de drukkosten, enveloppen en eventuele extra’s er bij.

De prijs is afhankelijk van de papierkeuze, het formaat en de druktechniek.

Als je een idee hebt wat je wilt, kun je een vrijblijvende email sturen en reken ik het voor je uit.

De verzendkosten voor de proefdruk, de enveloppen en de geboortekaartjes zijn inbegrepen in de prijs.

Verzending en levering

Als jullie kleintje geboren is, geven jullie mij een seintje via de e-mail. Je geeft de ontbrekende gegevens door (datum, naam, evt. tijd, gewicht lengte). Let goed op eventuele spelfouten, ik neem alles één op één over. Binnen 2 á 3 werkdagen ontvangen jullie de geboortekaartjes.

Jazeker, de enveloppen kun je eerder ontvangen, zodat je op je gemak de adressen kan schrijven of afdrukken.

Extra's

Nee de postzegels kun je zelf kopen bij een Postnl punt of online bij ze bestellen.

Wil je een speciale postzegel die matcht met jullie kaartje, kan dat ook als extra optie! Geef dit bij mij aan en samen ontwerpen we de postzegel.

De kosten hiervoor zijn vanaf €15,- voor het ontwerp. De prijs hangt af van de illustratie. Is het ontwerp anders dan het kaartje of gebruik je een onderdeel uit het kaartontwerp?

Je ontvangt van mij een jpg bestand, zodat je zelf je postzegel hier bij Postnl kan bestellen.

Let op dat de kleuren iets afwijken van het geboortekaartje

Ja leuk! Een geboorteposter kun je als extra optie kiezen. Leuk als aandenken aan deze bijzondere periode voor op de babykamer bijvoorbeeld.