Meteen naar de inhoud

“..kruip onder jouw favoriete deken en struin heerlijk de online creamarkt af.”

Lindy

Online creamarkt

Jaaa! Potloodstreken staat voor het eerst op een markt. Niet zomaar een markt, maar dé online creamarkt. Soraya van HandmadeinHolland en Nicole van Handwerkmarkt hebben dit toffe evenement opgezet toen de fysieke markten niet door konden gaan. Deze kerst editie is al de zevende editie die zij organiseren. Deze keer verzorgt Anne van studio Annepen de knusse illustraties. Super tof dat Potloodstreken, naast nog 34 andere creatievelingen/ ondernemers, is uitgekozen om onze producten te stallen in onze kraam.

In het weekend van 10, 11 en 12 december 2021 én 17, 18 en 19 december kun je de vrolijke marktroute lopen. Je vindt mooie gedecoreerde kramen en leuke handgemaakte cadeaus. Ook kun je er gave workshops doen. Het voordeel is dat je niet in de kou hoeft te staan. Pak een lekkere kop warme chocomel, koffie of thee, kruip onder jouw favoriete deken en struin heerlijk de markt af. Als je de hele beleving wilt, loop dan de hele route.


Bij elke kraam stelt de deelnemer zich voor via tekst of een filmpje met vaak een unieke kortingscode die alleen deze twee weekenden geldig zijn.
Ook ik ben speciaal voor jou voor de camera gesprongen om mij even voor te stellen.
Naast mooie producten vind je ook leuke workshops dit weekend, gratis! Zeker de moeite waard om te komen kijken.

Dus zie jij mij graag springen en wil jij gebruik maken van die kortingscode kom dan langs! Ontmoet ik jou daar?