Meteen naar de inhoud
Roze, groene en gele verfspetters die jou vertellen dat je mee kan tekenen, vertellen en schrijven aan jullie geboortekaartje
Groen, roze en gele verfspetters met voorbeelden van persoonlijke geboortekaartjes op maat

Op internet heb je al veel geboortekaartjes voorbij zien komen, maar bij niks had je het wauw-dit-past-echt-bij-ons effect. Je wilt jullie verhaal terug herkennen in jullie geboortekaartje.

Vertel mij wat wel dat effect gaat geven, vertel me wat je belangrijk vind en ik ga voor je aan de slag. Houden jullie bijvoorbeeld van reizen? Zijn er bepaalden landen of landschappen die je wilt laten terugkomen in het ontwerp? Of wil je symbolen gebruiken met een speciale betekenis voor jullie? Misschien jullie favoriete dier op het kaartje? Het kan allemaal!

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Blanco ontwerp – We beginnen vanaf een leeg blad, alles staat nog open.
Brainstormsessie – Via het video bellen ontmoeten we elkaar en hoor ik graag wat jullie wensen zijn en stel ik je vragen waar je nog niet aan gedacht hebt.
Contactmomenten – We houden via de e-mail contact met elkaar, zodat je het proces op de voet kan volgen.
Aanpassingsrondes – Tijdens deze aanpassingsrondes zie je het ontwerp ontstaan en kun je bij sturen waar je wilt.
Proefdruk – Als jullie tevreden zijn met het ontwerp, ontvang je een proefdruk om het kaartje echt te kunnen vasthouden en te ervaren hoe de kleuren over komen.
Geboorte – Jullie kleine is er! Binnen 2 á 3 werkdagen ontvangen jullie de kaartjes thuis.

Lees verder voor meer informatie of klik direct op de knop ‘Dit wil ik’ en we gaan samen aan de slag! 

 

Geboortekaartje op maat met een Wiegje in de natuur

Blanco ontwerp

Vertel mij over jullie leven samen, jullie hobby’s, jullie stijl en smaak. Als je voorbeelden hebt die je wilt laten zien, vind ik dat helemaal leuk. 

Wil de je de kleur van de baby kamer graag terug laten komen of een bepaald lettertype dat je mooi vindt? Heb je een favoriet dier die niet mag ontbreken op jullie geboortekaartje? Misschien wel jullie favoriete vakantieland of jullie eerste ontmoetingsplek?

 

Brainstormsessie

Via het contactformulier nemen jullie contact met mij op, waarna ik jullie uitnodig voor een videobel afspraak. In dit 60 minuten durende gesprek leer ik jullie en jullie wensen kennen en kun jij mij alles vragen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Na deze sessie ontvangen jullie een samenvatting van ons gesprek en gaan we aan de slag! Door alles in een tijdspad te zetten, is het precies helder wie wat wanneer gaat doen.

Twijfel je of deze vorm iets voor jullie is, stuur mij vrijblijvend een bericht en ik denk graag van te voren met je mee.

mintgroene brainstorm bubbels voor een geboortekaartje op maat

Contactmomenten & Aanpassingen

Concept

Na onze brainstormsessie ontvangen jullie de schets via de e-mail. Jullie kiezen een voorstel uit en geven eventuele aanpassingen via de e-mail door.  (eerste aanpassingsronde)

Ontwerp

Met jullie feedback ga ik aan de slag . Wanneer het ontwerp klaar is, mail ik jullie het ontwerp en hoor ik graag of het kaartje zo naar jullie zin is. (tweede aanpassingsronde)

Laatste en extra aanpassingen

De derde aanpassingsronde is na het ontvangen de proefdruk, zie proefdruk. Nu kun je jullie kaartje zien en voelen!

Wanneer je een vierde of vijfde aanpassing wilt, is dit mogelijk tegen een meerprijs. 

Proefdruk

Wanneer jullie tevreden zijn met de digitale proefdruk is het tijd dat ik het fysieke kaartje voor jullie bestel. Nu zie je echt hoe het kaartje voelt en hoe de kleuren uitkomen. De kleuren wijken namelijk meestal iets af van de digitale variant.

Aan de hand van de proefdruk kun je nog een aanpassing doorgeven. Dan is het wachten totdat de kleine zich aandient!

Geboorte

Ja jullie kleintje is geboren!

Na de geboorte sturen jullie mij een e-mail met de laatste gegevens die ik nodig heb. 

Check goed of je de naam en de datum correct hebt gespeld. De tekst zal ik één op één over nemen om fouten te voorkomen. 

Na 2 á 3 werkdagen en soms zelfs eerder, ontvangen jullie de kaartjes thuis.

*de enveloppen kun je al eerder ontvangen om ze te schrijven. Dit hoef je dan niet tijdens het knuffelen met jullie kleintje te doen.

Bekijk hier binnenkort de staffelprijzen voor de drukkosten:

Dit is ook mogelijk

Persoonlijke postzegel

Hoe leuk is het als de ontvanger van jullie zelf ontworpen geboortekaartje, meteen al de sfeer kan proeven van het kaartje door de envelop die op de mat valt! Dan wil je de envelop toch open scheuren. Bestel de postzegel als extra optie er bij.

Geboorteposter panter met naam van het kindje

Geboorteposter

Zie jij de poster al bij je kleintje boven het bedje hangen. Een blijvende herinnering aan jullie ontworpen geboortekaartje tijdens een bijzondere periode in jullie leven? Bestel deze poster als extra optie er bij.

kleurrijke geboortesluitstickers op maat

Sluitzegel

Tegenwoordig kom je ze overal tegen, sluitzegels. Hoe fijn is het als jij de envelop niet hoeft dicht te likken, maar je jullie ontworpen sluitzegel er op plakt. Kies de sluitzegel als extra optie bij jullie geboortekaartje.

Contactformulier

Wil je graag een geboortekaartje op maat? In het contactformulier kun je jullie wensen aangeven. De vragen helpen je op weg. Is er een vraag die je niet kan beantwoorden, geen probleem, deze bespreken we tijdens onze brainstormsessie.

1. Wanneer verwachten jullie de kleine?

2. Heb je foto’s ter inspiratie of misschien al een idee wat je op het kaartje wilt hebben.

3. Kies je bijlage als je al wat mee wil sturen

4. Heb je een idee welke teksten je wel of niet er op wil hebben, denk aan gewicht, lengte, namen, adres, wel/geen gedichtje.

5. Kleuren –  Heb je bijvoorbeeld kleuren uit de kinderkamer die je  terug wil laten komen.

6. Welk formaat* spreekt je aan. Kijk bij formaten ter inspiratie.

7. Hoeveel kaartjes wil je bestellen, bestel er altijd een aantal meer, je bedenkt vaak later nog een aantal personen waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht en bewaar een kaartje voor jezelf!

8. Heb je nog vragen of aanvullingen?

Bovenstaande vragen helpen je om alvast over de onderwerpen na te denken, je zit nog nergens aan vast bij het versturen van dit bericht. 

Ik kijk uit naar jullie berichtje!