Meteen naar de inhoud
Roze, groene en gele verfspetters die jou vertellen dat je mee kan tekenen, vertellen en schrijven aan jullie geboortekaartje
Verfspetters met voorbeelden van geboortekaartjes waarin ouders zelf aan de slag gaan

Enthousiast ben je begonnen aan jouw tekening/ schildering voor op jullie geboortekaartje. Je ziet het al helemaal voor je hoe jullie kaartje er uit komt te zien. Maar dan? Hoe ga je de tekening omzetten naar een echt kaartje? Je hoofd begint te tollen van termen als uitlijnen, afdrukbestanden en digitaliseren. Verlies de moed niet! Dit ga ik voor je doen. 

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Jouw tekening – Jij weet wat je wilt tekenen of hebt je tekening al klaar liggen
Brainstormsessie – Via het video bellen ontmoeten we elkaar en hoor ik graag wat jullie wensen zijn en stel ik je vragen waar je nog niet zelf aan gedacht hebt.
Contactmomenten – We houden via e-mail contact met elkaar, zodat je het proces op de voet kan volgen.
Aanpassingsrondes – Tijdens deze rondes zie je het ontwerp ontstaan en kun je bijsturen waar je wilt.
Proefdruk – Als jullie tevreden zijn met het ontwerp, ontvang je een proefdruk om het kaartje echt te kunnen vasthouden en te ervaren hoe de kleuren over komen.
Geboorte – Jullie kleine is er! Binnen 2 á 3 werkdagen ontvangen jullie de kaartjes thuis.

Lees verder voor meer informatie of klik direct op de knop ‘Dit wil ik’ en we gaan samen aan de slag!

Geboortekaartje Sieme in een woestijn landschap met papa mama en Sieme op de jeep

Jouw tekening

Jij hebt je tekening al helemaal af of je ziet al helemaal voor je hoe je jouw tekening/ schildering gaat maken.

Mocht je tegen dingen aan lopen die je in je tekening zou willen aanpassen, maar je kan zelf niet meer goed zien hoe je dat moet doen, help ik je daarbij! In het voorbeeld hiernaast was de moeder niet blij met hoe de achtergrond geschilderd was. Ik heb deze digitaal weggeknipt en er een nieuwe lucht en zon aan toegevoegd.

De ouders van dit kaartje wilde graag zichzelf en de kleine ook aan de binnenkant terug zien. Ik heb hen uit de schildering geknipt om ze ook aan de binnenkant terug te laten komen!

Wanneer jouw tekening gedigitaliseerd is, zijn er veel mogelijkheden tot aanpassingen.

Brainstormsessie

Via het contactformulier nemen jullie contact met mij op, waarna ik jullie uitnodig voor een videobel afspraak. In dit 60 minuten durende gesprek leer ik jullie en jullie wensen kennen en kun je mij alles vragen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Na deze sessie ontvangen jullie een samenvatting van ons gesprek en kunnen we aan de slag! Door alles in een tijdspad te zetten is het precies helder wie wat wanneer gaat doen.

Twijfel je of deze vorm iets voor jullie is, stuur mij vrijblijvend een bericht en ik denk graag van te voren met je mee.

Roze brainstormbubbels tijdens de brainstormsessie voor jullie geboortekaartje

Contactmomenten & Aanpassingen

Jullie bijdrage

Na de brainstormsessie zullen jullie, jullie creatieve bijdrage aan mij mailen. Mocht je tussendoor nog een vraag hebben, hoor ik dat graag via de e-mail of via een berichtje.

Als ik jullie bijdrage binnen heb, ga ik aan de slag met het concept.

Concept

Jullie ontvangen het voorstel via de e-mail. Jullie kiezen een voorstel uit en geven eventuele aanpassingen via de e-mail door.  (eerste aanpassingsronde)

Ontwerp

Met jullie feedback ga ik aan de slag . Wanneer het ontwerp klaar is, mail ik jullie het ontwerp en hoor ik graag of het kaartje zo naar jullie zin is. (tweede aanpassingsronde)

Laatste en extra aanpassingen

De derde aanpassingsronde is na het ontvangen van de proefdruk, zie proefdruk. Nu kun je jullie kaartje zien en voelen!

Wanneer je een vierde of vijfde aanpassing wilt, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Proefdruk

Wanneer jullie tevreden zijn met de digitale proefdruk is het tijd dat ik het fysieke kaartje voor jullie bestel. Nu zie je echt hoe het kaartje voelt en hoe de kleuren uitkomen. De kleuren wijken namelijk meestal iets af van de digitale variant.

Aan de hand van de proefdruk kun je nog een aanpassing doorgeven. Dan is het wachten totdat de kleine zich aandient!

Geboorte

Ja jullie kleintje is geboren!

Na de geboorte sturen jullie mij een e-mail met de laatste gegevens die ik nodig heb. 

Check goed of je de naam en de datum correct hebt gespeld. De tekst zal ik één op één over nemen om fouten te voorkomen. 

Na 2 á 3 werkdagen en soms zelfs eerder, ontvangen jullie de kaartjes thuis.

*de enveloppen kun je al eerder ontvangen om ze te schrijven. Dit hoef je dan niet tijdens het knuffelen met jullie kleintje te doen.

Bekijk hier binnenkort de staffelprijzen voor de drukkosten:

Dit is ook mogelijk

Persoonlijke postzegel

Hoe leuk is het als de ontvanger van jullie zelf ontworpen geboortekaartje, meteen al de sfeer kan proeven van het kaartje door de envelop die op de mat valt! Dan wil je de envelop toch open scheuren. Bestel de postzegel als extra optie bij jullie geboortekaartje.

Geboorteposter panter met naam van het kindje

Geboorteposter

Zie jij de poster al bij je kleintje boven het bedje hangen. Een blijvende herinnering aan jullie ontworpen geboortekaartje tijdens een bijzondere periode in jullie leven? Bestel deze poster als extra optie bij jullie geboortekaartje.

kleurrijke geboortesluitstickers op maat

Sluitzegel

Tegenwoordig kom je ze overal tegen, sluitzegels. Hoe fijn is het als jij de envelop niet hoeft dicht te likken, maar je jullie ontworpen sluitzegel er op plakt. Kies de sluitzegel als extra optie bij jullie geboortekaartje.

Contactformulier

Zijn jullie er uit wat jullie willen? In het contactformulier kun je jullie wensen aangeven. De vragen helpen je op weg. Is er een vraag die je niet kan beantwoorden, geen probleem, deze bespreken we tijdens onze brainstormsessie.

1. Wanneer verwachten jullie de kleine?

2. Heb je foto’s ter inspiratie of misschien al een idee wat je op het kaartje wilt hebben.

3. Kies je bijlage als je al wat mee wil sturen

4. Heb je al een idee welke teksten je wel of niet er op wil hebben, denk aan gewicht, lengte, namen, adres, wel/geen gedichtje.

5. Kleuren –  Heb je bijvoorbeeld kleuren uit de kinderkamer die je  terug wil laten komen.

6. Welk formaat* spreekt je aan. Kijk bij formaten ter inspiratie.

7. Hoeveel kaartjes wil je bestellen, bestel er altijd een aantal meer, je bedenkt vaak later nog een aantal personen waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht en bewaar een kaartje voor jezelf!

8. Heb je nog vragen of aanvullingen?

Bovenstaande vragen helpen je om alvast over de onderwerpen na te denken, je zit nog nergens aan vast bij het versturen van dit bericht. 

Ik kijk uit naar jullie berichtje!