Aan de slag

Jullie handschrift

Voor deze vorm heb ik alvast een serie ontwerpen klaarstaan waaruit jullie kunnen kiezen voor de basis. Met slechts pen en papier kun jij al iets tekenen dat ik kan verwerken in het ontwerp.

Ook een tekening van grote broer of zus kan ik goed voor jullie verwerken in het basisontwerp.

Jullie creatie

In deze vorm werken we vanaf een leeg blad. Samen brainstormen we over het ontwerp van het kaartje en welk onderdeel jullie hiervan zullen tekenen of schilderen. Vervolgens digitaliseer ik het voor jullie om het te verwerken in het ontwerp. 

Dus wil jij een grotere creatieve rol spelen in het ontwerp, lees gauw verder.

Jullie verhaal

In deze vorm geven jullie de input en creëer ik aan de hand van jullie verhaal een geboortekaartje dat vol zit met persoonlijke herkenning.

Welk verhaal wil jij vertellen?

Hi, welkom!

Ik ben Lindy, moeder van drie kinderen met een creatieve missie.

 Zeven jaar geleden tekende ik het geboortekaartje voor onze eerste zoon. De technische kant wat komt kijken bij het ontwikkelen van een kaartje, kende ik niet. Mijn broer, grafisch ontwerper, was zo lief om mij daarbij te helpen.

Wat een warm en trots gevoel had ik toen ik het kaartje op de bus deed. Had ik dit gemaakt?!

Dat gevoel gun ik jullie ook! Het is mijn missie om het voor iedereen toegankelijk te maken om een creatieve bijdrage te leveren aan het geboortekaartje. Jij doet het creatieve gedeelte zoals jij wilt en ik neem het praktische voor je uit handen. 

Lindy Rijneveen illustrator

Wil jij niks missen, volg Potloodstreken op Instagram!