Als je voor jullie handschrift kiest, heb je na dit proces een geboortekaartje in handen waarbij jezelf een kleine creatieve bijdrage hebt geleverd. Tof toch! 

Voor degene die geen idee heeft hoe je een creatieve bijdrage kan leveren, staan er leuke oefeningen en voorbeelden klaar als we met elkaar aan de slag gaan. Ik ben er van overtuigd dat iedereen die bijdrage kan leveren. Probeer deze oefening maar eens uit > oefening

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Basisontwerpen

1 (2)

Patroon op de achtergrond

Het patroon vormt de basis van jullie kaartje. De naam van jullie kindje springt er uit. Door de kleuren, lettertypes, vormen op jullie aan te passen, past het kaartje echt bij jullie.

Kindertekening in de hoofdrol

Hier staat de tekening van grote broer of zus centraal. Door jullie eerste (tweede of derde) kind(jes) hierbij te betrekken, zullen zij zich heel speciaal voelen. Door andere elementen toe te voegen, maken we er mooi één geheel van. 

1 (6)

Rond om

In dit kaartje staat het uitgekozen dier centraal. Met eigen kleine elementen, maken jullie het kaartje heel persoonlijk. Teken of verf de bloemen waar je van houdt of elementen die voor jullie belangrijk zijn. Kijk bij de voorbeelden voor inspiratie.

Patroon in de letter(s)

Hier staat de naam van jullie kindje centraal. Door een mooi patroon, een zelfgemaakt kleurenpalet toe te voegen, maak je de letters heel persoonlijk. Kies uit de voorbeelden het lettertype uit die jullie aanspreekt >

Brainstormsessie

Via het contactformulier nemen jullie contact met mij op. Wanneer ik het formulier ontvang, nodig ik jullie uit voor een video belafspraak van ongeveer 60 minuten. Hiervoor vraag ik een aanbetaling van 10%, zodat we alles tot in de puntjes kunnen bespreken. 

De onderwerpen die we aan bod laten komen zijn:

Na deze sessie ontvangen jullie een samenvatting van ons gesprek. Door alles in een tijdspad te zetten, is het precies helder wie wat wanneer gaat doen. 

Twijfel je of deze vorm iets voor jullie is, stuur mij vrijblijvend een bericht en ik denk graag van te voren met je mee.

Contact

Aanpassingsrondes

Brainstormsessie

De brainstormsessie is bij voorkeur een video belafspraak van 60 minuten. Mochten jullie het prettiger vinden om te bellen of een afspraak op locatie binnen een straal van 20 km in te plannen, is dat ook een mogelijkheid.

Jullie bijdrage

Na de brainstormsessie zullen jullie, jullie bijdrage aan mij mailen. Mocht je tussendoor nog een vraag hebben, hoor ik dat graag. 

Als ik jullie bijdrage binnen heb, ga ik aan de slag met het concept.

Concept

Jullie ontvangen een aantal voorstellen via de e-mail. Jullie kiezen een voorstel uit en geven eventuele aanpassingen via de e-mail door.  (eerste aanpassingsronde)

Ontwerp

Met jullie feedback ga ik aan de slag met het ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is, mail ik jullie het ontwerp en hoor ik graag of het kaartje zo naar jullie zin is. (tweede aanpassingsronde)

Proefdruk

Wanneer jullie het ontwerp goedkeuren en de betaling binnen is, zal ik de proefdruk aanvragen. 

Jullie kunnen ervaren hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Wanneer alles naar wens is, is het wachten op de kleine! (derde aanpassingsronde)

Geboorte

Na de geboorte ontvang ik graag via de email de laatste gegevens. Deze gegevens neem ik 1 op 1 over. De kaartjes bestel ik en binnen drie werkdagen, vaak al iets eerder, ontvangen jullie de kaartjes thuis.

Contactformulier

  Zijn jullie er uit wat jullie willen? In het contactformulier kun je jullie wensen aangeven. De vragen helpen je op weg. Is er een vraag die je niet beantwoorden, geen probleem, deze bespreken we tijdens onze brainstormsessie.

  1. Uitgerekende datum.

  2. Voor welk basisontwerp willen jullie gaan

  3. Welke teksten wil je wel of niet op de kaart hebben staan.

  4. Heb je foto’s ter inspiratie of misschien al een idee wat je op het kaartje wilt hebben.

  6. Van welke kleuren worden jullie blij.

  7. Welk formaat* spreekt je aan.

  8. Hoeveel kaartjes wil je bestellen, bestel er altijd een aantal meer, je bedenkt vaak later nog een aantal personen waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht en bewaar een kaartje voor jezelf!

  9. Heb je nog vragen of aanvullingen

  Persoonlijke toevoegingen

  Persoonlijke postzegel

  Met een persoonlijke postzegel maak je de envelop helemaal af

  Sluitzegel

  Met de sluitzegel kun je de envelop dichtplakken in stijl

  Poster

  Voor een blijvende herinnering aan de muur

  Inspiratie

  Pen en papier

  Digitaal

  in ontwerp