Als je voor jullie creatie kiest, heb je na dit proces een geboortekaartje in handen waarbij je zelf een grote creatieve bijdrage hebt geleverd. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat?

Jij, je partner of broer of zus vindt tekenen/schilderen/ fotograferen leuk om te doen. Samen bedenken we wat jullie kunnen maken. Dat wat niet lukt, kan ik digitaal toevoegen tot een geheel. Lees verder hoe onze samenwerking er uit ziet:

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Blanco ontwerp – We beginnen vanaf een leeg blad, alles staat nog open.
Brainstormsessie – Via video bellen bespreken we de stappen die we samen doorlopen.
Contactmomenten – We houden via e-mail contact met elkaar.
Aanpassingsrondes – Jullie hebben de mogelijkheid om aanpassingen aan te geven.
Proefdruk – Als het ontwerp naar wens is ontvangen jullie de proefdruk om te ervaren hoe het kaartje er uit komt te zien.
Geboorte – Jullie kleine is er! Binnen 2 a 3 werkdagen ontvangen jullie de kaartjes thuis.

Lees verder voor meer informatie of klik direct op de knop ‘Dit wil ik’ en we gaan samen aan de slag!

Blanco ontwerp

We starten vanaf een leeg blad. Vind je dat lastig? Geen probleem, ik zorg er samen met jou voor dat het blad gevuld wordt!

Jullie creatie is voor jou als je geen idee hebt wat je moet tekenen/schilderen, maar het je wel leuk lijkt om zelf iets te maken. 

Maar ook voor jou als jij al een heel idee hebt, maar je nog niet weet hoe je dat gedigitaliseerd krijgt en afgedrukt krijgt als een geboortekaartje.

Klik op ‘meer informatie’ en laat je inspireren door de voorbeelden of lees verder over het proces.

 

Brainstormsessie

Via het contactformulier nemen jullie contact met mij op, waarna ik jullie uitnodig voor een videobel afspraak. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten, zodat we alles tot in de puntjes kunnen bespreken. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Na deze sessie ontvangen jullie een samenvatting van ons gesprek. Door alles in een tijdspad te zetten, is het precies helder wie wat wanneer gaat doen.

Twijfel je of deze vorm iets voor jullie is, stuur mij vrijblijvend een bericht en ik denk graag van te voren met je mee.

Contactmomenten & Aanpassingen

Jullie bijdrage

Na de brainstormsessie zullen jullie, jullie creatieve bijdrage aan mij mailen. Mocht je tussendoor nog een vraag hebben, hoor ik dat graag via de e-mail of via een berichtje.

Als ik jullie bijdrage binnen heb, ga ik aan de slag met het concept.

Concept

Jullie ontvangen een aantal voorstellen via de e-mail. Jullie kiezen een voorstel uit en geven eventuele aanpassingen via de e-mail door.  (eerste aanpassingsronde)

Ontwerp

Met jullie feedback ga ik aan de slag . Wanneer het ontwerp klaar is, mail ik jullie het ontwerp en hoor ik graag of het kaartje zo naar jullie zin is. (tweede aanpassingsronde)

Laatste en extra aanpassingen

De derde aanpassingsronde is na het ontvangen van de fysieke proefdruk, zie proefdruk.

Wanneer je een vierde of vijfde aanpassing wilt, zal ik daar een meerprijs voor berekenen. 

Proefdruk

Wanneer jullie tevreden zijn met de digitale proefdruk is het tijd dat ik het fysieke kaartje voor jullie bestel. Door het fysieke kaartje te zien en te voelen, ervaar je hoe het kaartje er in het echt uit ziet. De kleuren wijken namelijk meestal iets af van de digitale variant.

Aan de hand van het fysieke kaartje kun je nog een aanpassing doorgeven. Dan is het wachten totdat de kleine zich aandient!

Geboorte

Ja jullie kleintje is geboren!

Na de geboorte sturen jullie mij een e-mail met de laatste gegevens die ik nodig heb. Check even goed of je de naam en de datum goed hebt gespeld. De tekst zal ik één op één over nemen om fouten te voorkomen. 

Na 2 a 3 werkdagen en soms zelfs eerder, ontvangen jullie de kaartjes thuis.

Bekijk hier binnenkort de staffelprijzen voor de drukkosten:

Dit kan ook nog

Persoonlijke postzegel

Met een persoonlijke postzegel maak je de envelop helemaal af

Sluitzegel

Met de sluitzegel kun je de envelop dichtplakken in stijl

Poster

Voor een blijvende herinnering aan de muur

Contactformulier

Zijn jullie er uit wat jullie willen? In het contactformulier kun je jullie wensen aangeven. De vragen helpen je op weg. Is er een vraag die je niet kan beantwoorden, geen probleem, deze bespreken we tijdens onze brainstormsessie.

1. Wanneer verwachten jullie de kleine?

2. Heb je foto’s ter inspiratie of misschien al een idee wat je op het kaartje wilt hebben.

3. Kies je bijlage als je al wat mee wil sturen

4. Heb je al een idee welke teksten je wel of niet er op wil hebben, denk aan gewicht, lengte, namen, adres, wel/geen gedichtje.

5. Kleuren –  Heb je bijvoorbeeld kleuren uit de kinderkamer die je  terug wil laten komen.

6. Welk formaat* spreekt je aan. Kijk bij formaten ter inspiratie.

7. Hoeveel kaartjes wil je bestellen, bestel er altijd een aantal meer, je bedenkt vaak later nog een aantal personen waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht en bewaar een kaartje voor jezelf!

8. Heb je nog vragen of aanvullingen?

Bovenstaande vragen helpen je om alvast over de onderwerpen na te denken, je zit nog nergens aan vast bij het versturen van dit bericht. 

Ik kijk uit naar jullie berichtje!