Een geboortekaartje vol persoonlijkheid

Dat is waar ik graag samen met jullie naartoe werk, in een proces waarin jullie vertellen, tekenen, schilderen of schrijven om zo letterlijk iets van jezelf in het eindresultaat te stoppen. Ik geloof er in dat iedereen de kunde heeft om iets moois bij te dragen om het kaartje extra persoonlijkheid te geven.

De drie mogelijkheden zorgen er voor dat het voor iedereen toegankelijk is. Ook voor jou als je denkt dat je niet creatief bent.

Jullie handschrift

Voor deze vorm heb ik alvast een serie ontwerpen klaarstaan waaruit jullie kunnen kiezen voor de basis. Combinaties en aanpassingen zijn uiteraard mogelijk en met jullie zelf getekende patroon wordt het echt jullie kaartje.

Om dat patroon te maken heb ik leuke oefeningen, voorbeelden en tips. Met slechts pen en papier als benodigdheden creëren jullie zo een persoonlijke toevoegingen voor het geboortekaartje. Verder kun je alles uit handen geven en regel ik dat dit patroon in jullie unieke handschrift wordt verwerkt in het eindontwerp.

Deze optie zou ook goed passen als jullie een gedichtje of andere tekst met de hand willen schrijven of als je een mooie tekening van grote broer of zus hebt liggen.

Jullie creatie

In deze vorm werken we vanaf een leeg blad. Samen brainstormen we over het ontwerp van het kaartje en welk onderdeel hiervan jullie zullen tekenen of schilderen. Er staan creatieve oefeningen voor jullie klaar, mochten jullie wat tips&tricks kunnen gebruiken, maar helemaal vrij creëren mag natuurlijk ook.

Jullie creatie zal ik digitaliseren, eventueel aanvullen met illustraties naar wens en vervolgens verder verwerken tot het ontwerp dat we samen hebben bedacht. Jullie doen het leuke en creatieve stukje, ik regel de technische kant.

Dit alles betekent dat jullie eigen tekening of schilderij straks de hoofdrol speelt in de aankondiging van jullie kindje aan de wereld. Hoe bijzonder is dat?!

Jullie verhaal

In deze vorm geven jullie de input en creëer ik aan de hand van jullie verhaal een geboortekaartje dat vol zit met jullie persoonlijkheid. Vertel mij over jullie leven samen, jullie hobby’s, jullie stijl en smaak. Laat zien wat de plannen zijn voor de babykamer, de eerste kleertjes en knuffel die jullie al hebben gekocht. Met de vragen die ik stel komen we zo tot een ontwerp waarin allerlei aspecten terugkomen van jullie gezin –verleden, heden en toekomst.

Na onze brainstormsessie geven jullie drie keer feedback op de beelden die ik jullie toestuur tot alles helemaal naar wens is. Zo krijgen jullie een prachtig persoonlijk resultaat, zonder zelf aan de slag te hoeven.

Alles op een rij

Jullie
Handschrift

€249,-*

Jullie
Creatie

€299,-*

Jullie
Verhaal

€299,-*

Jullie
handschrift

€249,-*

Jullie
Creatie

€299,-*

Jullie
verhaal

€299,-*

Jullie handschrift

* Kleine creatieve bijdrage van jullie kant
* Basisontwerp + eigen getekend patroon, gedicht
* Brainstormsessie ca. 1 uur
* Oefeningen als keuzemogelijkheid
* Drie correctie rondes
* Proefdruk


€249,-*

Jullie
Creatie

* Grotere creatieve bijdrage van jullie kant
* Ontwerp + jullie en mijn creatie samen
* Brainstormsessie ca. 1 uur
* Oefening als keuzemogelijkheid
* Drie correctie rondes
* Proefdruk

€299,-*

Jullie
Verhaal

* Het hele proces besteden jullie uit
* Ontwerp aan de hand van jullie verhaal
* Brainstormsessie ca. 1 uur
* Drie correctie rondes
* Proefdruk
€299,-*

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief drukkosten en evt. extra’s. De drukkosten zijn afhankelijk van jullie papierkeuze, type drukwerk, het aantal kaartjes en wel of geen enveloppen. Deze kosten zullen we bespreken in onze brainstormsessie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Persoonlijke toevoegingen

Persoonlijke postzegel

Met een persoonlijke postzegel maak je de envelop helemaal af

Sluitzegel

Met de sluitzegel kun je de envelop dichtplakken in stijl

Poster

Voor een blijvende herinnering aan de muur