“Samen komen we tot een eindresultaat waarin jij jouw verhaal herkent

Lindy

Geboortekaartje op maat

Leuk dat je deze pagina gevonden hebt, dat betekent dat je in verwachting bent, gefeliciteerd!

Een zwangerschap vind ik zo bijzonder, een nieuw leven, een nieuw avontuur. Want dat is het! Iets waar je nu al heel veel bij voelt, maar nog niet weet hoe het precies gaat zijn. Zelf heb ik het drie keer mogen mee maken en ik vind het speciaal om nu een onderdeel te mogen zijn van deze periode in jouw/jullie leven.

We kunnen op twee manieren aan de slag met elkaar. Vind jij het fijn dat alles uit handen wordt genomen? Dat jij alleen maar je wensen hoeft te vertellen en ik jouw verhaal omtover tot een mooie illustratie? Dan is optie één iets voor jou! Druk op ‘laten we kennis maken’ en vul het formulier in. Nieuwsgierig naar de werkwijze? Scroll dan gauw verder.

Ben jij zelf creatief en lijkt het jou super tof dat jouw eigen illustratie op jullie kaartje staat, maar heb jij geen idee hoe je alles moet regelen? Ik help je graag! Van idee naar ontwerp, van een eigen illustratie op papier, naar een digitale illustratie, naar de drukker tot aan het kaartje in jullie brievenbus. Ben jij goed in één bepaald onderwerp tekenen, teken jij dat, teken ik de rest. Echt alles is mogelijk. Neem gauw contact op via onderstaande knop en kijk wat ik voor jou kan betekenen. Wil je nog iets meer weten over welk proces we samen doorlopen?
Lees dan gauw verder.

Het ontwerpen van een geboortekaartje zie ik als een proces dat we samen doorlopen. Bij beide vormen houd ik je graag op de hoogte en wanneer het tijd is om aanpassingen aan te geven, neem ik contact met je op.
Samen komen we tot een eindresultaat waarin jij jouw verhaal herkent.

Kennismaking

Als ik het contactformulier heb ontvangen of een email, neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. We bespreken al jullie ideeën. Heb je nog helemaal geen idee, dat kan natuurlijk ook! Ook dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en waar je over na kan denken. Na de kennismaking ontvang je een vrijblijvende offerte. Daarin vind je alles terug wat we besproken hebben en kun je er rustig even over nadenken.

Schetsen

Ben je enthousiast en geef je een ‘go’, dan ga ik aan de slag! Alle ideeën zet ik om in de eerste schets. Is het plan dat je zelf gaat tekenen/schilderen, dan ga je zelf aan de slag. Als de eerste schets klaar is, mail ik het eerste ontwerp. Dan is het tijd voor jou om te kijken wat je er van vindt. Wil je iets aangepast hebben, dan pas ik dat graag aan. Is de eerste of de tweede schets akkoord gaan we door naar de volgende fase, het ontwerp.

Ontwerp

Als het ontwerp klaar is, nemen we weer contact met elkaar op. Je ontvangt het geboortekaartje digitaal via de email om hem te bekijken. We zijn bijna aan het eind aangekomen! Is het kaartje helemaal naar je zin, zorg ik dat je een proefdruk thuis ontvangt. Zo kun je ervaren hoe het papier aanvoelt en hoe de illustratie op het kaartje er uitziet. Zie je nog kleine verbeterpuntjes, dan hoor ik ze graag. Ben je helemaal tevreden? dan is het wachten totdat jullie kleintje er is!

Geboorte

Wanneer jullie kleintje geboren is, ontvang ik graag de laatste gegevens. Ik zorg dat de kaartjes gedrukt worden en naar je verzonden wordt. Zo kunnen jullie genieten van jullie kleintje terwijl ik de laatste dingetjes regel, fijn toch?!

De enveloppen kunnen al eerder naar je gezonden worden.

Blote voetjes,
Wilde haren,
Samen gaan we
avonturen sparen

Kosten

De ontwerpkosten voor het geboortekaartje op maat, beide varianten, is vanaf €245,-. Deze kosten zijn inclusief BTW en exclusief de drukkosten. Drukkosten zijn afhankelijk van jullie papierkeuze, type drukwerk, het aantal kaartjes en wel of geen enveloppen. Dit bespreken we altijd vooraf en staat in de offerte benoemd. Willen jullie er ook graag een poster, sluitstickers, een persoonlijke postzegel bij of heb je andere wensen, alles is bespreekbaar. Genoeg stof om na te denken!